PRAIRIE MUZIKANTEN

UIT DE ACHTERHOEK EN HEEL NEDERLAND

Van Garritsen

PRAIRIE MUZIEK MET ACHTERHOEKSE ROOTS EN WESTERN INVLOEDEN

Van Garritsen is naast muzikant ook een echte alternatieve achterhoekse cowboy die geniet van de prairie sferen uit de regio.

Al jong begonnen in de muziek en nu in zijn twintiger jaren nog steeds zijn Western laarzen en hoed niet ontgroeid. Alleen is er nu wel een grotere passie voor verschillende muziekstijlen en de interesse om zowel melodieën als verhalen vanuit een ander perspectief te beleven.

De ‘Free Range Rancher’ lifestyle, creatieve blik en passie voor muziek komen samen in de ‘in zijn thuisstudio. De plek waar deze multi-instrumentalist de nummers, gebaseerd op echte en fictieve verhalen, uitwerkt, opneemt, afmixt en produceert.

THE DUDES

TWEE MULTI-INSTRUMENTALE DUDES UIT DE ACHTERHOEK MET EEN PASSIE VOOR COUNTRY ROCK ‘N ROLL

The Dudes of Hengel zijn in 2017 begonnen als akoestische coverband van Country en Rock ‘n Roll klassiekers. Met z’n tweeën raasden ze de Achterhoekse prairie over en speelden ze op menig feest, kroeg en festival. Nu zijn ze natuurlijk wel bezig met eigen nummers en gaan ze op pad met een grotere band. Toch voelen deze Dudes nog steeds de liefde en schik voor kleinere optredens.

Daarom zijn The Dudes of Hengel nog steeds te boeken als een tweemans formatie die semi-akoestisch spelen. Uitgerust met hun gitaren, zelfgebouwde drumstel en instrumenten, eigen geluidset en aankleding razen ze nog steeds de prairie over op volle toeren!

MELD JOUW TRACK AAN

3 + 14 =